Общи условия

Общи условия

РЕЗЕРВАЦИИ В Х-Л "МИКАДО"

Резервации за настаняване в х-л"Микадо", приети по телефон, електронна поща или през нашият сайт се считат за възникващо договорно отношение. Извършеното разплащане се счита за пълно приемане на тези общи условия за пребиваване в х-л "Микадо".

Независимо от начина по който резервирате, е необходимо да предоставите информация за националността на госта, името и фамилията му, точни дати на пристигане и заминаване, часа на пристигане, телефон и имейл за обратна връзка, вида на стаята, брой стаи, брой гости.

За направената резервация ще получите потвърждение на посочения от Вас имейл. Резервацията се счита за приета от х-л "Микадо" след изпращане на потвърждението и. Резервациите за периода 11.06-31.08 се предплащат изцяло при потвърждението им, а за периода 01.09-10.06 се заплащат не по-късно от 3 дни преди датата на пристигане. В случай, че на е заплатена, резервацията се счита за отменена по желание на госта. Заплащането на резервация можете да е с кредитна карта, с банков превод или в брой.

 

ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ НЕЯВЯВАНЕ

Отмяна на резервация може да се направи като се съобщи по електронен път на електронната поща на х-л "Микадо". Неявяването при направена резервация с фиксирана дата на пристигане се счита за отмяна на същата резервация, за целия уговорен период.

 

ПРИ ОТМЯНА (АНУЛИРАНЕ) НА РЕЗЕРВАЦИЯ СА В СИЛА СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА

При отмяна на резервация или неявяване на госта суми не се възстановяват, както и платената сума не може да бъде използвана за друг бъдещ период.

 

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПРЕБИВАВАНЕ В Х-Л "МИКАДО"

  • Настаняването е след 14ч.

  • За резервациите на място дължимата за престоя сума се заплаща при настаняване. При предсрочно освобождаване на стаята суми не се възстановяват.

  • Стаята трябва да се освободи до 12:00 часа. 

  • При късно напускане на стаята след 12ч. се заплаща допълнително по действащите цени. Късно напускане се допуска при възможност от страна на х-л"Микадо", в зависимост от заетостта.

  • Съгласно законодателството на Република България във всички обществени сгради ПУШЕНЕТО Е ЗАБРАНЕНО! Стриктно спазвайки законодателството, пушенето в стаите и общите части на х-л"Микадо" е абсолютно забранено. При неспазване на забраната от страна на госта, незабавно ще бъдат информирани контролните органи, а госта заплаща преди напускане на х-л "Микадо" специално машинно почистване на стаята на стойност 100лв. 

  • Внасянето и използването каквито и да е домакински и отоплителни уреди е забранено!

  • Помещенията, електрическите уреди, обзавеждането и инвентара, да се използват безопасно и по предназначение.

  • При напускане на стаята всички електрически уреди и трябва да се изключат.

  • Ежедневното почистване на стаите се извършва от 08ч до 16ч.

  • Закуска се предлага от 7,30 до 9,30часа.Благодарим Ви!